Vállalkozás

Szolgáltatásaink:

Költözés és bútorszállítás előtt Pécsett ingyenesen felmérjük a helyszínt, igény szerint szaktanácsadással és csomagolási segédlettel látjuk el Önt.

Teljes vagy részleges be- és kicsomagolást vállalunk, így Önnek csak az előkészületekkel kell foglalkozni.
A bútorokat szükség szerint szét –illetve összeszereljük a helyszínen és minden bútort a helyére teszünk; emeletre felhúzzuk, és leeresztjük.
A lakberendezési tárgyakat le- és felszereljük (képek, fali polcok, csillárok, karnisok és kis szekrények) akár betonfalra is!

Minden szükséges csomagolási segédeszközt biztosítunk igény szerint. Az apróbbtól a nagyobb dolgok becsomagolásáig, illetve a bútorok szállításra való felkészítéséhez szükséges védőanyagokat is garantáljuk.

Irodaköltöztetés – Irattár költöztetés – Raktárak költöztetése – Könyvtár költöztetés.

Cégek életében előfordulhat, hogy az évek elteltével, növekednek, változásokon mennek át. Ezt lehet jó és rossz oldalról is nézni. Emiatt rákényszerülnek jelenlegi irodájuk vagy telephelyük bővítésére vagy leépítésére. Nincs más lehetőségük, mint a költözés. Az irodaköltözés azonban egy összetett, és aprólékos folyamatot igénylő feladatsor. Cégünk segíti e nehéz időszakok megoldását.

tehertaxi pécs, költöztetés pécs, bútorszálítás pécs, fuvarozás pécs